21 May 2012

My Cousin Engagement!


Assalamualaikum..


Hai kawan-kawan bertemu kembali kita di blog picisan ni. *buat muka excited* How do i look? Ok tak?^_^ Hmm, rasanya dah lama sangat tak update blog letak gambar banyak-banyak. Korang rasa tak? Ke aku je yang rasa camtu? Hehe.

Last friday I've go to Sitiawan Perak from Kl for my engagement with Mr. Lt cousin engagement. Yeay! bertunang jugak kau Kak Jie setelah sekian lama ku menanti - well my cousin age 27 while her fiancĂ© age 28.


So here the pic of soon-to-be-bride. InsyaAllah. Cincin di sarungkan oleh auntie tunangnye. Dia bertunang ngan orang Johor.


Selamat bertunang Staff Nurse Aziawati & Mohd Nor Adha :-)


Kak Long, my younger sister Najihah, my tall skinny bro Nabil, Kak jie and the orange me ^__^


Drama sebabak yang sempat di rakam. "Wahhh! besarnya cincin."


Hall of Fame. Nak sama dua-dua orang ni ngan dinding. kan?


Ini pulak suasana kat luar. Walaupun baru bertunang tapi ada 3 khemah yang di sewa. Family diaorang ni memang ramai kenalan. Diaorang punya open house kecik sikit je dari wedding orang kawin. Menu semua di masak sendiri. Gotong-royong ngan orang sekeliling dan sedara-mara include aku. Hehe. Menu pulak banyak sangat sampai tetamu pun pening nak makan apa. Lauk ada dalam 6 ke 7 jenis. Bubur lagi. Memang la banyak sangat keje. Cousin aku yang kreatif sikit tolong buat hantaran. Bila majlis selesai rasa lega sangat.   Nasib semuanya berjalan lancar :-)


Thanks for reading peeps!


10 comments:

  1. InsyaAllah sampai masa nanti bertunang juga...doa banyak2 agar dipermudhkan urusan jodoh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks u..InsyaAllah i will do :)

      Delete
  2. aik..dh mcm dia yg bertunang....huhuhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..time bertunang tu memang bajet nak pakai glam sikit..tengok2 my kazen pakai biasa2 je..aduh..ramai lah yang dok kata kang tertukar orang pulak, tersalah sarung cincin lah..hehe..layan je lah..

      Delete
  3. pwiiittttt!!!hahahah.. <3

    ReplyDelete