30 Mar 2012

Eh eh Dato' Siti lah!


Assalamualaikum..

Just a short update :) 

How are you peoples? Aku dah nak dekat seminggu batuk tak baik-baik. Nak pergi jumpa doktor tak sempat. Banyak sangat assignment. Paham-paham je lah dah sem last. Minggu depan memang confirm jumpa doktor sebab nak pergi posting kat Hospital Putrajaya. Hai ward 3A :-)

Ehem, nak cite sikit lah. Semalam kan kita jumpe Siti ^__^


This pic was taken at Giant Taman Connought. Siti's office was nearby here :-) This is the 2nd time i met her. The first one was at Lumut Perak - I forgot already what was the event name.

Siti definitely undeniable was so beautiful as always. Me? i think my appearance was so bad - pale and pity. Lol! because this time i'm not feeling well and i'm not properly dress also :-( Siti nampak tinggi sangat. Please noted that i pakai wedges dalam gambar ni. Siti datang ngan kakak dia, Saida and PA dia Rozie. And me with my friend, Fieqa. She also not feeling well. This blurry picture prove it.

Lepas ambik gambar, Siti balik and i pergi makan. Lapar dah kot. Lepas makan laju-laju masuk kelas ada presentation pulak. And i'm the presenter for my group *nervous*

Last but not least, I Love U Dato' Siti Nurhaliza! Wish that we could meet again in future :-) xoxo

16 comments:

  1. Replies
    1. wahh dah pandai komen..kihkihkih..
      Aah..lawa sangat..pakai lah simply siti ^^

      Delete
  2. hehe..untunglah dapat jumpe dato, siti..hr 2 adik saye keje giant are B.Atbgsa umah die dapatlah terjumpa..jeles pulak!!at least kan awak..saye..haram terserempak...tak pernah nampak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhh ye ke..hehe..dpt jumpe kejap pun jadi lah..sy walaupun rajin kuar kat area kl ni tapi susah nak terserempak ngan artis..mane lah diaorg pegi pun tak tau..kalau boleh kan sy teringin nak join event artis2 ni :) hehe *berangan*

      Delete
    2. untung lah anda jmpe siti,...heee..btw sy follow anda :)

      Delete
  3. wawaa..bestnye..bertuahnye dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..best..kebetulan terjumpe :)

      Delete
  4. untungla dpt jumpa artis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm tu lah..susah la nak terjumpe ngan artis ni walaupun dok kat kl..

      Delete
  5. you're a lucky one! hehe dato' siti nurhaliza idola ramai! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..maybe one day u pulak yg akan terjumpe ngan dia ^_^

      Delete
  6. seronoknya dpt bergambar dgn dato' siti

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm tu la..dah lama suke dia..dpt bergmbr pun jadi lah :)

      Delete